Bemutatkozás

A Roxin-Alfa Kft. több éve működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás,  amely az országon belül több kirendeltséggel rendelkezik. A cég legfontosabb célkitűzése: a legkorszerűbb technológiák és anyagok alkalmazása, amely elsősorban ár/érték arányában kedvező partnereink számára. Minden esetben a minőséget, a szakszerű munkát, a hozzá kapcsolódó teljes dokumentációt, a megrendelő széles körű tájékoztatását helyezzük előtérbe. Mindezen felül kizárólag környezetbarát vegyszerekkel dolgozunk, melyek tudatos használatával igyekszünk a magunk lehetőségei között védeni a közvetlen környezetünket!

Ismereteinket szakanyagok elsajátításával bővítjük, konferenciákon veszünk részt, országos terjesztésű szakmai folyóiratban felkérés alapján publikálunk. Több éve rendszeres kapcsolatot tartunk fenn német és olasz kártevő-irtó cégekkel. Így lehetőségünk nyílt a multinacionális konszernek által gyártott, korszerű anyagok magyarországi piacra történt bevezetése előtt elsajátítani az új technológiákat, azokat az aktív területeken a gyakorlatban is alkalmazni. Ezáltal testesül meg, hogy a mindenkori, valóban a legkorszerűbb anyagok és technológiák kerülnek a megrendelőnek átadásra, akik így piacvezető termékekhez és szolgáltatásokhoz jutnak bevezető áron.

Kiemelkedő azon megrendelőink száma, akik fölismerték, hogy hosszú távon egyazon szolgáltatóval célszerű egy adott munkát elvégeztetni – így lehetővé vált olyan kedvező árképzés kialakítása, amely mindkét fél számára rendkívül kedvező.

.