Koronavírus COVID-19 fertőtlenítés

Cégünk teljes egészében felkészült a korona vírus elleni fertőtlenítési munkálatok elvégzésére, melynek értelmében rendelkezik megfelelő mennyiségű fertőtlenítő szerrel, védőruhával és a hideg ködképzéshez szükséges számú készülékkel.

Munkatársaim az elmúlt időszakban, közel 350.000m2 területet fertőtlenítettünk le, így nagy tapasztalattal rendelkezünk a hatékony és gördülékeny munkaszervezésben, melynek részeként megküldjük az előzetesen szükséges teendőkel leendő megrendelőink részére.

Az általunk használt Virocid fertőtlenítőszer igazoltan az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő szer a COVID-19 koronavírussal szemben.  A termék engedéllyel rendelkezik, akár kórházakban, egészségügyi intézményekben és közterületeken/közintézményekben való alkalmazásra. Igazolt hatékonysággal rendelkezik vírusok, baktériumok, gombák és spórák elpusztítására, rendkívül rövid hatóidővel.

A felületen nem hagy nyomot és a hatását, amennyiben a felületen nem takarítanak, más tisztítószerrel, a vírus ölő képességét több napig is képes megőrizni.
Biztonságosan használható szilárd felületeken, gépjárműveken, eszközökön és berendezéseken a koronavírus fertőtlenítésére, fertőzés megelőzésére. Minden felületen jól tapad és nem csökken a felület sajátosságai miatt a fertőtlenítő képessége.

Ajánlatkérés esetén részletes referencia listát küldünk, melyek között szerepelnek multi cégek, nagyvállalatok, szállodák, ipari csarnokok, irodaházak, sportközpontok, önkormányzatok, társasházak stb.