Restaurants

Insect and rodent extermination in restaurants and food production units are governed by HACCP requirements.
Selection of suppliers is critical, as an incoming delivery may reinfect the restaurant on a daily basis. The maintenance and structural soundness of the premises also play a large role in the bid.
At your request we can provide you with professional advice for structural changes and deficiencies
Our work can be carried out at any day of the week as scheduling is determined by the restaurant’s opening hours.
In cooperation with our partners, we can support our clients with the best possible price for a HACCP manual, if you not possess one.
Our company is ISO 9001 certified with a large amount of liability insurance!
 

Éttermek, élelmiszer előállító egységek rovar- és rágcsálómentesítésére a HACCP előírásai az irányadók.
A megrendelő részéről a beszállító(k) gondos megválasztása segít a tartós, jó eredmény fenntartásában. (Egy rosszul megválasztott beszállító akár naponta újrafertőzheti az adott egységet.) Ezen felül az épületek műszaki állapota meghatározható lehet egy ajánlat elkészítésében.
Minden esetben – amennyiben igény jelentkezik erre – úgy szakmai tanácsot adunk az esetleges átalakításoknál, illetve a műszaki hiányosságok megszüntetésében segítséget nyújtunk.
A munkavégzés során igazodunk az étterem nyitva tartásához, így munkánkat a hét bármely napján el tudjuk végezni.
Az általunk kiadott dokumentáció megfelel a legszigorúbb HACCP előírásinak is!
Amennyiben nincs még HACCP kézikönyve, úgy partnereink közreműködésével ebben is tudjuk támogatni megrendelőinket a lehető legkedvezőbb áron!
Cégünk ISO 9001 minősítéssel és nagy összegű felelősségbiztosítással rendelkezik!