Éttermek

Éttermek, élelmiszer előállító egységek rovar- és rágcsálómentesítésére a HACCP előírásai az irányadók.
A megrendelő részéről a beszállító(k) gondos megválasztása segít a tartós, jó eredmény fenntartásában. (Egy rosszul megválasztott beszállító akár naponta újrafertőzheti az adott egységet.) Ezen felül az épületek műszaki állapota meghatározható lehet egy ajánlat elkészítésében.
Minden esetben – amennyiben igény jelentkezik erre – úgy szakmai tanácsot adunk az esetleges átalakításoknál, illetve a műszaki hiányosságok megszüntetésében segítséget nyújtunk.
A munkavégzés során igazodunk az étterem nyitva tartásához, így munkánkat a hét bármely napján el tudjuk végezni.
Az általunk kiadott dokumentáció megfelel a legszigorúbb HACCP előírásinak is!
Amennyiben nincs még HACCP kézikönyve, úgy partnereink közreműködésével ebben is tudjuk támogatni megrendelőinket a lehető legkedvezőbb áron!
Cégünk ISO 9001 minősítéssel és nagy összegű felelősségbiztosítással rendelkezik!