Rovarírtás

Az rovarirtás alapművelete a permetezéssel történő tartós méregmező létesítése.
A méregmezővel való érintkezés biztosabbá tétele érdekében a rovarok rejtekhelyről történő kiűzése hidegköd képzéssel történik.

Az Európai Unió ajánlásaiban a gélezéses technológiát helyezik előtérbe, mivel a méreganyag nem jut közvetlenül a takarítások során a csatornán keresztül az élővízbe. Alkalmazásával tisztábban és gyorsabban lehet egy adott területen a rovarirtást elvégezni, legyen az  hangya, csótány vagy ágyi poloska. Ezzel a technológia  gyakorlatilag semminemű előkészületet nem igényel, szemben a hagyományos permetezéssel. A gélezéses technológia fokozottan ajánlott a kórházak és az egészségügyi intézmények esetében.


Nehéz eldönteni Önnek, hogy melyik módszert válassza a rovarirtás során? Kollégáink ebben segítenek, a terület felmérése  során - amely az rovarirtás előtt is  történhet – javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy a permetezéses rovarirtás vagy a gélezéses rovarirtás a megfelelőbb az Ön területén lévő rovarok esetében ( hangya, csótány)

 
Munkánkat a legkorszerűbb irtószerekkel és technológiával ötvözve az Európai Uniós előírásoknak megfelelő technológiával végezzük (HACCP rendszer és a GHP rendszer alapelvét követő módszer).
A vegyi védekezés mellett javasoljuk az esetleges műszaki hiányosságok megszüntetését, melyre a szakmai bejárás során felhívjuk a figyelmet. Igény esetén az adott hiányosságok megszüntetésére is készítünk átfogó javaslatot a teljes területre kiterjedően.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az  itt található elérhetőségek egyikén.